Tuula Mentula

 

kuva

Koulutukseltani olen neuropsykologian erikoispsykologi ja psykologian lisensiaatti  (2002 Jyväskylän yliopisto) ja minulla on neuropsykologian kouluttaja- ja työnohjaajapätevyys sekä Kelan vaativa erityistason neuropsykologipätevyys (Vet).

Kokemusta eri oppimisvaikeuksista ja neurologisista ongelmista olen saanut työskennellessäni vuodesta 1988 lähtien mm. Lasten ja nuorten sairaalan eri neurologisilla osastoilla, Lastenklinikalla, MBD-infokeskuksessa (nykyinen ADHD-keskus), jossa olin kehittämässä Suomen oloihin Chilessä kehitettyä CDA-ryhmäkuntoutusta, Larmiksessa, Metataidossa ja vuodesta 1999 yksityisenä ammatinharjoittajana.

Maahanmuuttajataustaisten oppimisvaikeuksien arviointiin sekä matematiikan opetuksen kehittämiseen tutustuin työskennellessäni osa-aikaisesti oman työni ohella Diakonissalaitoksen Oma tie-projektissa.

Nuorten aikuisten oppimisvaikeuksien ja mielenterveysongelmien kanssa työskentelin Kuntoutussäätiön Nuttu-hankkeessa osa-aikaisesti 2014-2018.

Matematiikan oppimisen vaikeuksiin olen perehtynyt mm. lisensiaattityöni yhteydessä ja kouluttaessani mm. opettajia matematiikan erityisopettaja Hannele Ikäheimon kanssa.

 

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: