Palvelut

Palveluihini kuuluvat

 Neuropsykologinen kuntoutus

on lääkinnällistä kuntoutusta, jossa joko harjoitellaan suoraan vaikeutta tuottavaa osa-aluetta, tai hyödynnetään kompensaatiokeinoja ja etsitään toimivampia työskentely- ja opiskelustrategioita. Kuntoutuksen tavoitteena aina on myös itsetunnon vahvistaminen ja omien vahvuuksien löytäminen. Tehtävät sovitetaan asiakkaan taitotasoon, jolloin hän voi saada onnistumisen kokemuksia asioista, joissa hän on aiemmin usein epäonnistunut.

 ”On helpompi ja nopeampi tehdä esim. matikkaa ja lukea kokeisiin”

”Olen oppinut uuden tavan laskea”

Työnohjaus

 Työnohjaus on yksilö- tai ryhmämuotoista keskusteluun perustuvaa vuorovaikutusta neuropsykologeille, koulupsykologeille, opettajille ja muille oppimisvaikeuksien kanssa työskenteleville ammattiryhmille. Neuropsykologisessa työnohjauksessa käsitellään usein työnohjattavan asiakastapauksia kehittäen ohjattavan ammattitaitoa suhteessa omiin asiakkaihinsa ja autetaan ohjattavaa hahmottamaan asiakkaansa toimijuuden esteitä ja vahvuuksia.

Koulutus

Erityisosaamisalueeni on matematiikan oppimisvaikeudet, mutta koulutan myös muihin oppimisvaikeuksiin liittyvissä teemoissa mukaan lukien aikuisten oppimisvaikeudet.

%d bloggaajaa tykkää tästä: